83-årig finder en snor på loftet - da han trækker i den, afsløres en 70 år gammel hemmelighed

Nogle gange er historier så vilde, at de overgår det, man ser på film eller læser om i bøger.

Denne historier involverer krig og gemte skatte, og den er  ganske ægte.

Rudi Schlattner, som er hovedpersonen, er tysk og flygtede med sin familie fra Tjekkoslovakiet efter 2. verdenskrig.

Læs også: Verdens heldigste teenager finder ægte guldbarre på bunden af sø

Efter krigen beordrede præsidenten, at alle etniske tyskere skulle forlade landet, og derfor måtte Rudi Schlattner og hans familie drage afsted.

I sit gamle familiehjem har Schlattner, som nu er en ældre herre, nu fundet nogle af de værdier, som hans far gemte bag loftbrædderne.

Hovedpersonen for denne historie fandt en lille snor, som han trak i, og frem kom en række hylder, som var fyldt med families hengemte ejendele.

De hemmelige skatte, skal nu bo på et museum i Tjekkiet, som det hedder i dag, da loven siger, at efterladt tysk ejendom er ejet af staten.

Selvom deres gamle familiehjem havde gennemgået restaurering af loftet, så havde faderen gjort et godt arbejde for at skjule tingene, skriver Daily Mail.

Mange forskellige skatte
Tomas Okurka, som er ansat på et lokalt museum, og som var med, da de fandt tingene, fortæller, hvordan Rudy opdagede de skjulte pakker:

- Han (faderen red.) havde fortalt sin søn, at han bare skulle hive i snoren for at løsne loftbrædder, og så fandt han pludselig snoren. Da han trak i den, faldt to brædder ned, og gemmestedet, som var fyldt med ting, der havde været gemt i 70 år, dukkede op.

Museums-medarbejderne, som var til stede, var ved at opgive håbet, og troede nogen allerede havde tingene og havde fjernet dem.

Men det var de ikke, og det tog dem over en time at tømme det skjulte rum.

Læs også: Mor finder ekstremt godt tilbud på havestole til 20 kr - får kæmpe overraskelse

Blandt de skjulte skatte var der paraplyer, hatte, malerier, fyldepenne, uåbnede pakker med cigaretter, sokker, bøger, sygrej og legetøj.

Museums-folkene var glade for, at der var så mange hverdagsting, da de har en meget høj historisk værdi.

Rudi Schlattner er ikke det mindste bitter over ikke at få tingene, og han hjælper, så godt han kan, trods dårligt helbred.

Se flere billeder herunder:

 

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip