83-årig kvinde blev undersøgt af falsk læge: Genkender du denne mand?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har valgt at søge hjælp hos offentligheden i forsøget på at finde frem til den person, der i går eftermiddag tog næsen på en 83-årig kvinde.

Klokken var halv  seks om aftenen, da det bankede på den ældre kvindes dør i Sct. Jørgens Park i Næstved, og i døråbningen stod en mand, der udgav sig for at være læge.

I første omgang fattede kvinden ikke mistanke, da hun samme dag havde været i kontakt med sit lægehus.

Den falske læge undersøgte hende kort og forlod herefter adressen.

Det viste sig efterfølgende, at han havde stjålet nogle kontanter og den 83-åriges dankort, som han af flere omgange har hævet kontante beløb på, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelse.

Læs også: Politiet efterlyser tre unge kvinder for tricktyveri

Det er lykkedes politiet at få nogle overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand, og de efterlyser derfor vidner, der kan have set ham i går ved Sct. Jørgens Park omkring klokken 17.30, eller har set ham hæve penge fra en hæveautomat på Hjultorvet i Næstved klokken 17.44.

Klokken 18.35 blev der hævet penge på kortet igen - denne gang på Tovet i Køge, mens der klokken 00.12 i nat blev hævet fra en automat i København på Amagerbrogade.

Politiet vil også gerne tale med folk, der genkender manden på billederne. Han beskrives som dansk og talte med sjællandsk dialekt. Han er ca. 175 cm høj, kraftig af bygning og var iført mørkt tøj.

Du opfordres til at ringe til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger, du mener, politiet kan have gavn af.
 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip