83-årige dement mand forsvundet i Esbjerg

En 83-årig dement mand er forsvundet sporløst i Esbjerg efter en række uheldige omstændigheder. Nu beder Syd- og Sønderjyllands Politi om hjælp til at finde ham.

Den ældre mand, som bor i Aarhus, tog torsdag middag toget fra Aarhus til Esbjerg i den tro, at han skulle besøge sin familie på Fanø. I løbet af togturen faldt den 83-årige og slog sig, og han blev derfor sendt på skadestuen i Esbjerg.

Det viste sig, at han slet ikke skulle have været til Fanø torsdag, og man aftalte derfor med mandens søster, at han skulle tage en taxa til banegården og tage toget tilbage til Aarhus.

- Han skulle have taget toget fra Esbjerg klokken 17.10, og måske er han faldet i søvn i toget. Men vi aner faktisk ikke, om han er kommet af sted med toget, eller om han er et helt andet sted, siger vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 83-årige har ingen mobiltelefon på sig, så man kan ikke spore ham på den måde, og indtil videre har man kun et sparsomt signalement af den forsvundne mand.

Han beskrives som 178 centimeter høj med tyndt gråt hår. Han er meget mager af bygning og har et tyndt ansigt.

Man kan kontakte politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip