85-årig kvinde falder pludselig om i sneen, men hold nu øje med hendes arme

Små og store legebørn får det altid svært med at holde fingrene for sig selv, når nyfalden sne forvandler en mørkebrun vinterdag til et lysende og hvidt tæppe.

Det blændende syn får vilde unger til at tonse ud ad dørene på deres hjem, og med lykkelige skrig overdøver de lyden af den knirkende sne, der i drillesyge og skabende hænder kan blive til våde vaskere eller meterhøje snemænd.

En høj alder er ingen hindring for at være et legesygt barn i den bløde sne – bare se på 85-årige Betty Ritchie fra den amerikanske delstat Pennsylvania.

- Jeg har altid lavet engle i sneen med mine børn, siger den ældre kvinde, der henviser til de aftryk af de vingebærerende figurer, der med korrekte rarm- og benbevægelser kan frembringes i den kolde sne.

Desværre er Betty Ritchie ikke længere så sikker på benene, men derfor kan man godt blive være en engel.

I en ny og populær video kan man se, hvordan den ældre kvinde bliver hjulpet til jorden af sin datter og svigersøn.

Læs også: Ung mand hilste dagligt på kvindeligt postbud, men en dag var han væk - så gør hun noget vidunderligt

Den amerikanske bedstemor forklarer, at hun ikke ønsker den store opmærksomhed på nettet, men at hun bare gerne ville lave en engel i sneen.

På optagelserne er det også tydeligt, at nærkontakten med sneen er noget, der gør Betty Ritchie i særdeles godt humør.

- Hun var sådan en slags mor, der altid slæbte os børn rundt på en sneslæde, og hun tog os altid med ud at svømme, forklarer Sherry Spangler til Today.

 Videoen af bedstemoren i sneen er på få uger blevet set af over en million mennesker, og samtidig har klippet gjort Betty Ritchie til en berømthed i lokalsamfundet.

- Jeg er glad for, at det gør så mange mennesker glade. Det er, hvad jeg er her for, siger den 85-årige kvinde.

Se den skønne video her:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip