86-årige William havde været gift i 50 år, før han så sig tvunget til at slå sin kone ihjel

William J. Hager på 86 år kunne til sidst ikke mere, og det tvang ham ud i den mest groteske situation. At slå sin kone gennem de sidste 50 år ihjel. Det skriver Treasure Coast Newspaper.

78-årige Carolyn Hager havde været syg i de sidste 15 af deres lange ægteskab, og udgifterne til hendes medicin var blevet så voldsomme, at de ikke længere havde råd det.

Og det fik altså William J. Hager til at tage livet af sin kone mens hun sov, ved at skyde hende i hovedet.

Drabet i Port St. Lucie og Mr. Hager forklaring er blevet beskrevet i anholdelsesdokumenterne og i de lokale nyhedsmedier.

Foto: St. Lucie County Sheriff

Læs også: Ung mand i kritisk tilstand efter skud med politi-pistol

Da politiet ankom til parrets hus mandag efter middag, fortalte William J. Hager, at han havde dårlige nyheder.

Konens døde krop var skjult med puder i en seng og dækket med et tæppe, og pistolen, som havde dræbt hende med lå på en kommode, skriver avisen.

Efter drabet havde han sat sig ud i køkkenet, for at drikke en kop kaffe. Herefter ringede han til parrets børn, for at fortælle, at hvad der var sket.

Efterfølgende ringede han selv til politiet

På politistationen fortalte William J. Hager, at hans kone havde en "masse sygdomme og andre lidelser, som krævede rigtig meget medicin, som han ikke længere havde råd til.”

Ifølge avisen blev William J. Hager anholdt og sigtet for overlagt mord. Men sagen fremhæver også de vanskeligheder, som ældre mennesker, der er pensionerede eller har lav indkomst, kæmper med i forhold til at kunne betale for deres medicin, når de er syge.

Ifølge William J. Hager havde hans kone tidligere fortalt ham, at hun ønskede at dø.

I dagene op til mordet havde jan flere gange tænkt på at gøre en ende på hendes lidelser, fortalte han

- Han viste følelser og var helt med på, at han ville blive arresteret og komme i fængsel for sin ugerning, men igen, han følte, at det er her, var hans enesete udvej, siger politichefen Garry Wilson til Treasure Coast Newspaper.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip