89-årig kvinde slipper for fængsel: Gik i panik og mejede fire voksne og to børn ned

Sagen om 89-årige Margaret Heslop skaber overskrifter Storbritannien, efter at det er slået fast af en dommer, at hun slipper for en fængselstraf, selvom hun har kørt seks mennesker ned. Det skriver Mirror

Det skrækkelige uheld skete 23. oktober sidste år, da den ældre kvinde pludselig gik i panik og mistede kontrollen over sit køretøj. Bilen pløjede gennem et travlt shoppingområde i Guildford, Surrey, som var fyldt med fodgængere, fordi Margaret Heslop kom til at træde speederen i bund i stedet for at bremse.

Hun forsøgte desperat at undvige fodgængerne med rattet, men hun ramte dem - det var næsten uundgåeligt. I alt blev seks personer kørt ned, herunder to små børn og deres bedsteforældre. Alle slap med livet i behold, men flere blev hårdt såret og brækkede flere knogler.

Margaret Heslop, som står for at pleje og passe sin 93-årige demensramte husbond, fortalte i retten, at hun ikke længere vil køre bil. Hendes advokat understregede, at hændelsen har påvirket Heslop dybt:

- Episoden varede omkring 10 sekunder og har ændret mange liv for evigt, men fru Heslop var ikke ude på at gøre nogen ondt den dag. Hun følte sig godt tilpas og havde været i motionscentret med sin mand om morgenen. Fru Heslop ved ikke, hvad der skete den dag, og hun troede i begyndelsen, at det var mekaniske problemer. 

- Hun har taget det hele meget alvorligt og har overdraget sit kørekort efter ulykken, fortalte forsvareren Naomi North i retten ifølge Mirror.

Margaret Heslop blev idømt otte ugers betinget fængsel.

- Dette er en meget svær sag. På den ene side har du en ældre kvinde uden tidligere uheld, som har erklæret sig skyldig så hurtigt som muligt, og som udviser stor anger. På den anden side har vi et seriøst traffikuheld i en travl bymidte, som har resulteret i skader på et stort antal mennesker, lød det fra dommer Howard Miller i retten.

Udover den betingede fængselsdom blev Margaret Heslop idømt en mindre bøde for sagsomkostningerne, og hun blev forbudt at køre bil.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip