9-14-årige kan danse sig gennem sommerferien

Når skoleklokken ringer ud til sommerferie kan børn og unge over hele landet hoppe på en danseglad oplevelse med dansetræning i fem dage, som på femtedagen ender ud i en forestilling på en rigtig scene til glæde for familie og venner, og ikke mindst dem selv.

I uge 27 vil man i Kolding Kommune kunne møde de dansende børn og unge, der med kreativitet og hårdt arbejde vil skabe en koreografi sammen med professionelle dansere.

Danseballaden er med til at give alle de deltagende 9-14-årige piger og drenge en intensiv kvalitetsoplevelse med dans, hvor det at skabe dans er i højsæde. Sidegevinsten er, at projektet samtidig øger de unges kropsbevidsthed, viser glæden ved bevægelse og sætter fut i socialt samvær.

Danseballaden sigter efter en oplevelse, der skaber minder og venner for livet, og måske tænder en gnist for dansen som kunstart.

Temaet for Danseballaden 2013, som op mod 875 børn og unge, fordelt på 35 kommuner landet over, skal fortolke gennem dansen, er i år ”En anden verden”. Og i tilblivelsen af forestillingens koreografi vil børnenes egne kreative idéer og tanker om temaet være i fokus.

I sidste ende er det børnenes værk, der skal vises frem, ved hjælp af de mange danseværktøjer og den udveksling der sker i træningslokalet med den professionelle danser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip