9-årige Marie skriver hjerteskærende takkebrev til sine sagsbehandlere, efter hun blev reddet fra voldelige forældre

Marie Rose Surprenant var kun otte måneder gammel, da hun blev indlagt på hospitalet i Atlanta.

Hun havde 14 brud, og hendes rygsøjle var skadet. Hun var lam.

Den lille piges mor og morens kæreste blev arresteret for børnemishandling. Efterfølgende kom hun i pleje hos socialarbejderen Michelle Surprenant, som senere har adopteret den lille handicappede pige.

Marie Rose Surprenant kan stadig ikke gå, men hun er i et trygt miljø, hvor hun trives.

I dag er hun ni år og ekstremt taknemmelig for, at hun blev reddet fra det voldsprægede hjem. Et takkebrev fra den lille piges hånd er gået viralt, efter hendes adoptivmor har delt det med medierne.

Læs også: Denne piges hjerteskærende tatovering til minde om sin mor får tårerne frem

Pigen skriver:

- Kære socialrådgivere og betjente, Jeg vil gerne takke jer for at gøre mig glad ved at give mig et nyt, varmt og sikkert miljø. Nu har jeg et hjem, der er rart, og jeg får tre dejlige måltider hver dag. Dette er Marie Rose Surprenant. Da jeg var en baby, blev jeg skadet, og I var på min sag. Da jeg var lille, blev jeg skadet, og jeg ville aldrig komme til at gå. Jeg kunne ikke gå, fordi min rygsøjle var brækket og ikke kunne blive fikset. Så de spurgte, hvordan jeg kom til skade på skadestuen. Men han løj og sagde, at jeg faldt ud af sengen. Så det var der, I blev involveret og opklarede min sag og ikke lod den onde mand skade mig eller andre.

Jeg tror, at hvis I aldrig havde hjulpet mig, ville mit liv stadig være forfærdeligt og ensomt. For så havde de måske ikke hjulpet mig, givet mig mad eller de ville have slået mig, når jeg græd. Men jeg har det meget bedre. Jeg er nu i et sikkert, glad miljø. Jeg er også sammen med kloge mennesker.

Nu er mit liv meget bedre. Det eneste, der driver mig til vanvid, er vores hund ved navn Jo. Hun snorker så højt som n støvsuger og lyder som en gammel mand. Jeg har også to katte. Deres navne er Gypsy og Mr. Fluffy. Gypsy er grå over det hele og har grønne øjne. Hun kan godt lide at lege med bomuldsmus. Hun kan lide kradsetræet. Hun er meget nysgerrig og kan lide at se, hvad vi laver hele tiden. Og Mr. Fluffy er en sort og hvid kat også med grønne øjne. Han kan godt lide at sove på sin strandstol hele dagen fra klokken 10 til klokken 17. Men han er aktiv om natten.

Jeg elsker kæledyr, men jeg elsker øgler. Min favoritøgle er en pogona. Min klasse har et klassekæledyr, som er en pogona. Hans navn er Mr. Cuddles.

Jeg ønsker, at I bliver ved med at gøre det, I gør, for at gøre verden til et bedre sted og sørge for, at børn bliver beskyttet. Jeg ønsker også, at uanset hvor stor eller lille en sag er, at I i det mindste prøver at hjælpe børnene.

Kærlig hilsen Marie

Der er oprettet en indsamling til den lille pige på GoFundMe, hvor de indsamlede midler går til at gøre hendes hverdag lettere med hjælpemidler, så hun bliver mere mobil trods lammelsen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip