9 grunde til at date en kvinde, der siger det, som det er

Når man er en kvinde, som siger tingene lige ud, kan man godt få nogle knubs, fordi man ikke flygter fra en konfrontation.

Men man skal holde ud og ikke lade verden ændre den, man er. For det giver en frihedsfølelse at være ærlig.

Og er man kæreste med en kvinde, som ikke er bange for at sige sin mening, skal du også sætte pris på det.

Læs også: 6 grunde til at tisse i badet

For når tingene er sande, er de ægte, og det er helt vildt fedt.

Her er nogle kendtegn, ved en kvinde, som siger det som det er. Det er samtidig også grundene til, at du skal vælge lige netop hende som din kæreste.

1. En lav tolerance for Bullshit
Ligesom din kæreste siger, hvad hun mener, så skal du også gøre det. Når man elsker sandheden, lærer man også at spotte det modsatte, så lad være med at prøve at snyde hende.

2. Tror ikke på dårlige undskyldninger
Man skal ikke prøve at undskylde sin dårlige opførsel overfor en Alpha-hun. Handlinger taler højere end ord.

3. Er ikke bange for at røbe intime detaljer - også i offentligheden
Det der med at sidde og lade som om, at piger ikke også går på toilettet, er ikke den åbenmundede kvindes stil. Hvorfor skal vi alle sammen være med i et plot om, at kvinder er mindre menneskelige (læs: Har færre klamme kropsfunktioner) end mænd? Glem det!

4. Bakker ikke blidt ud af et skænderi
Nogle gange giver ligefremme kvinder selvfølgelig også partneren ret. Men føler du, at du har en halv sag, og du alligevel begynder at diskutere, skal du ikke regne med, hun bakker ud for husfredens skyld.

5. Sårede følelser vejer mindre end sandheden
Hun siger sagt, hvad hun mener, også selvom det ikke er det, du håber at høre. Men til gengæld kan du 100 procent regne med, at hun altid mener det, når hun giver dig et kompliment.

6. Ligefremme kvinder er ikke bange for succes - heller ikke hvis den på papir overstiger din
Hun vil ikke prøve at holde sig tilbage, for at din succesfølelse ikke skal såres. Sandheden er, at hun vil gerne have succes og har tænkt sig at gå efter den.

7. Siger det lige ud
Her har du ikke brug for din kvindesnak til mandesnak-ordbog. Du vil forstå, hvad hun siger, for det er ingen måder pakket ind.

8. Sex er godt - og hun tør godt at spørge om det
Det er en myte, at mænd er det sexhungrende køn, og at kvinde ikke bliver overvældet af lysten i lige så høj grad. Bare spørg hende ved siden af dig - eller rettere, hun skal nok fortælle dig det.

9. Vi kører boss-stilen, ikke bitch-stilen
Tag ikke fejl af de to ting. Boss-stilen handler om at være ligefrem, ærlig og at være herre over eget liv. Bitch-stilen handler om at kontrollere, diktere og komme med negative input.

Så der er mange grunde til at værdsætte en kvinde, som er ligerfrem. Læs her flere gode eksempler på Elite Daily.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip