9 grunde til, at en følsom kvinde er den bedste kæreste

1. Hun lader ikke bare problemer stå til.
Hun har altid følehornene ude, så hun vil ikke bare lade stå til, når der er problemer imellem jer, og det kan være en stor fordel.

2. Livet er bare lidt sødere sammen med hende.
Når man er følsom, er man også mere åben over for livets gode sider. Jordbærene smager sødere og musikken er mere intens. Så lad dig rive med sammen med en ægte livsnyder.

3. Hun har empati.
Hun forstår, hvis du har det skidt, og hun kan godt se det på dig. Hun vil være der for dig og dine kære med det samme.

4. Hun er sjov.
Når man er en af dem, som tuder let, så bliver man nødt til at kunne grine af sig selv og de skøre situationer, som man ender i.

Læs også: 5 ultimative tegn på, at dit forhold er dødsdømt

5. Socialt klarer hun sig godt.
Selvom hun måske bliver lidt overvældet til fester nogle gange, så vil hun stadig være opmærksom på, om folk hygger sig og har det godt, og det er en vigtig egenskab.

6. Ikke bange for følelser.
Du skal ikke regne med at bare fordi, hun er sensitiv, så har hun brug for at sidde i rundkreds og kramme hele tiden. Til gengæld kan din kæreste se, når det er vigtigt at få taget en snak.

7. Du får lov til at have fejl.
Hvis man selv har nogle ting, man bøvler med, så er man også klar over, at andre kan have det samme. Man ser ikke mennesker, som enten eller, men accepteret dem med alle de mindre flatterende sider, der måtte være.

8. Livet skal ikke være perfekt for den følsomme.
Hvis man er vant til, at kunne mærke livets hårde sider lidt mere, så er man også vant til, at alting ikke er perfekt. Det handler ikke om, at leve det perfekte liv, men det gode liv.

9. Hun vil elske dig en lille smule højere.
Hvis man er sammen med en følsom type, så kan man godt forvente, at der vii være mere intense følelser, og når du først har vundet hendes hjerte, så vil hun værne om det. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip