9 irriterende problemer kun blege mennesker forstår

De fleste mennesker elsker solen og kan ikke få nok af den.

Men der er også dem, der gør meget for at undgå solens skarpe stråler af frygt for at ende som en grillet tomat. Der er typisk tale om blege personer, der på den hårde måde har lært, at de skal altid smøre sig ind i faktor 50 og blive i skyggen.

Det er langt fra altid sjovt at være lys i huden, for der opstår masser af irriterende hverdagsproblemer udover solskoldninger.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

Her er en stribe problemer, som kun blege mennesker kan sætte sig ind i, ifølge Goodhousekeeping.

1. Når folk holder deres arm ved siden af din for at se, hvor meget mere brune de er sammenlignet med dig. Ja, folk, der godt kan tåle solen er brunere end dem, der ikke kan. Meget stor overraskelse. Stop venligst med at påpege blege menneskers manglende kulør.

2. Hvis du ikke buger makeup, tror folk du er syg. “Er du okay?”, “Er du syg" og den slags spørgsmål vil møde dig, hvis du undlader foundation eller pudder en dag.

3. Alle tror, du er fra Skandinavien, uanset hvor du kommer fra. Fordi man er bleg, kan man godt komme fra andre lande end Danmark, Sverige og Norge.

Læs ogsåHold dit vand koldt i timevis med dette nemme flasketrick

4. At have hvidt tøj på gør dig til et spøgelse. Når dit tøj og din hud næsten falder i et, bliver du til et spøgelse. Men hvis du i stedet hopper i det sorte tøj, tænker alle, at du er vampyr eller goth.

5. Din veninde, som skal giftes, foreslår, at du tager sol, hvis du skal være brudepige. Måske kunne bruden lade være med at vælge pastelfarvede brudepigekjoler, så du virker endnu mere bleg? 

6. Hvis nogen tager billeder med blitz, forsvinder dit ansigt. På billeder taget med blitz vil dine øjne ligne, at de svæver over din krop. Men det sker ikke så tit, for det er typisk dig, der tager billeder af de andre, fordi du sidder i skyggen.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

7. Al founadation er for mørk til dig. Hvis du endelig finder en lys foundation, er den for gul eller orange til at være pæn og naturlig. Derfor er du tvunget til at bruge en meget tydelig foundation, der er lidt mørkere end resten af din hud. Og hvis du har glemt din foundation, låner du ikke lige af dine brune veninder.

8. Solcreme og atter solcreme. Du er konstant fedtet af solcreme og har cremerester over alt, fordi du hyppigt skal smøres ind. 

9. Dine venner vil gerne sidde i solen, men du vil gerne sidde i skygge. Det er knap så fedt at sidde ved hvert sit bord eller i hver sin ende af bordet, når man er ude og spise med vennerne. Men hvis du sidder flere timer i solen er resten af dagen og de næste dage ødelagt for dig. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip