9 personer afslører den grimmeste hemmelighed, de skjuler for kæresten

Skrevet af Ronja Ryde

21/10/2014

Mest læste i dag

Graver man lidt i overfladen i de tilsyneladende perfekte parhold, er der - åbenbart - en del snavs, der kommer op til overfladen.

Charlie Shaw fra Thought Catalog har bedt en række personer om anonymt at dele den mest belastende hemmelighed, de skjuler for deres bedre halvdel.

Dagens.dk har udvalgt ni af dem til dig her:

1. Han tror, jeg er jomfru
Denne læser fik en abort sidste år. Alligevel har hun formået at lade alle sine venner, sin familie og sin forlovede, blive i troen på, at hun stadig er jomfru. Det har hun nemlig svoret, at hun vil forblive, til hun bliver gift, på grund af hendes religion.

LÆS OGSÅ: 8 læsere fortæller: Den tarveligste måde, nogen har slået op med mig

2. Blev fyret, men tog af sted hver morgen
En mand kunne ikke få sig selv til at fortælle sin kone, at han var blevet fyret fra sit job. Så hver morgen tog han tøj på og gjorde sig klar, som han plejede. Og så vandrede han bare rundt i byen hele dagen.
Da han kort tid efter fik et nyt job, sagde han bare til sin kone, at han havde sagt op og fundet et bedre job.

3. Smed mors aske ud
En kvindelig læser bærer rundt på en nagende hemmelighed.
Da hun og kæresten skulle flytte, kom hun til at smide urnen med hans mors aske ud. Hun fortalte ham, at hun troede, flyttemændene stod bag.

LÆS OGSÅ: 13 fordele ved at være i et parforhold

4. Lykkelig luder
Den dag, denne læser mødte sin kæreste, var hun faktisk på job. Hun prostituerede sig selv på den bar, hvor hun faldt i snak med ham. De havde sex samme aften, men hun var så vild med ham, at hun ikke krævede penge for det. Nu har de været sammen i tre år, og han ved stadig ikke, at hun har været prostitueret.

5. Hemmlig rig elsker
Egentlig har hun fortalt sin kæreste, at hun har en opsparing, som hun bruger på husleje og skolegebyrer.
Sandheden er, at denne læser har en hemmelig “sugar daddy”, som betaler for alt.

LÆS OGSÅ: Det siger din sovestilling om dit parforhold

6. Notorisk tyv
En mandlig læser fortæller, at han hver dag har stjålet 10 dollars (cirka 60 kroner, red) fra sin kærestes pung. De har været sammen så længe, at det løber op i et beløb på omkring 23.000 kroner. Pengene bruger han til at betale af på sin gæld.

7. Var sammen med hans bror
Seks år før hun mødte sin nuværende kæreste, var denne læser ved et tilfælde sammen med hans bror. Hun fandt først ud af det, da hun mødte kærestens familie for første gang. Hverken hun eller broren har fortalt ham om det pudsige sammentræf.

LÆS OGSÅ: Ungt par indlagt efter sex i havet: Sad uhjælpeligt sammen på grund af vandets sugeevne

8. Har hemmeligt barn
En kvinde fortæller, at hun som 19-årig rejste til Spanien, hvor hun blev kærester med en fyr, som hun også fik et barn med. Da de slog op, tog hun tilbage til USA.
Hendes nuværende kæreste ved ikke, at hun har en datter i Spanien, og skal aldrig have det at vide.

9. Har stadig Tinder
En læser fortæller, at hun, selvom hun har været gift i to år, aldrig har slettet sine profiler på blandt andet datingapp’en Tinder og datingsitet OKCupid.