9 ting jeg ville gøre, hvis jeg var mand for en dag

De fleste har vel på et eller andet tidspunkt lavet tankeeksperimentet: Hvad nu, hvis jeg var det modsatte køn?

Jeg har i hvert fald tit tænkt på, hvordan det mon er at være mand. Det kan jeg af gode grunde aldrig helt få indsigt i - ud over at jeg kan lytte til, hvad mændene i mit liv fortæller mig.

Alligevel er jeg ret sikker på, at der er en række ting, der ville ske, hvis jeg kunne være så heldig at iføre mig en krop fra det modsatte køn i bare et enkelt døgn. De fleste af dem handler om fysikken… i de nedre regioner. 

Her er 9 ting, jeg ville gøre, hvis jeg var mand for en dag.

1. Finde ud af, hvor ubehageligt det mon er at cykle
Hver eneste gang, jeg ser en mand på cykel, slår det mig, hvor ubehageligt det må være at have sine kønsdele uden på kroppen samtidig med, at man sidder på en saddel.

Hvis jeg havde 24 timer som mand, skulle jeg helt sikkert prøve at cykle. For jeg må jo tage fejl i antagelsen, når så mange af dem gør det?

2. Lave helikopteren
For at blive syd for bæltespænden er én ting helt sikker: Jeg ville med 100 procents sikkerhed benytte lejligheden til at prøve at lave “helikopteren”.

Tænk at KUNNE det?!

3. Stå op at tisse mit navn i sneen
Det er bare pissepraktisk (undskyld ordspillet) at kunne stå op og tisse. Dette er et punkt, jeg virkelig misunder mænd.

Læs også: 10 måder du gør dit liv sværere, end det behøver at være

Ikke alene kan de stå op og tisse. De kan også være lidt kreative med det. Jeg ville helt sikkert (såfremt det var vinter) forsøge at skrive mit navn i sneen med urin.

Det er ikke særlig modent, men - formoder jeg på udbredelsen af fænomenet - ganske underholdende.

4. Dyrke sex med en kvinde
Jeg er rimelig standard heteroseksuel kvinde, men alligevel er det da en besnærende tanke at prøve sex - men omvendt.

Måske kunne man lidt bedre forstå den voldsomme begejstring omkring bryster?

5. Tage i byen og prøve at score en kvinde
Der har stort set aldrig været en bytur, hvor jeg ikke har set en mand blive afvist på det kraftigste af en kvinde. Selvom ligestillingen er nået langt, forventer man - det er naturligvis en generalisering - over en bred kam stadig, at mænd tager en form for initiativ.

Det kunne være vildt interessant at prøve at charmere en kvinde som mand. Dels for at se, om man ville være god til det (næppe), dels for at sætte situationen i perspektiv.

6. Gå i bar overkrop gennem byen en sommerdag
“Det kunne du da bare gøre alligevel,” vil nogle måske sige.

Njaeh… det har jeg faktisk ikke lyst til, og det handler ikke om seksualiserede bryster. Men hvis jeg var mand i et døgn, gad jeg godt prøve at spadsere gennem byen uden trøje på en sommerdag. Gad vide, om det ville føles som frihed eller være vildt grænseoverskridende?

7. For en gangs skyld prøve at vinde i armlægning
Selvfølgelig findes der bomstærke kvinder, der kan vinde i armlægning. Jeg er bare ikke en af dem.

Jeg forestiller mig, at hvis jeg var mand for en dag, ville jeg være en relativt veltrænet én, som lige slog et smut forbi bodegaen og lagde arm om en bajer - og vandt. Det gad jeg vildt godt. Mest for håneretten.

8. Klæde mig ud som kvinde
Nogle vil måske finde det bizart, men jeg elsker virkelig drag queens!

Læs også: 12 ting alle piger med grov humor kan genkende

Drags er fantastiske - og meget mere kvinder end jeg som kvinde nogensinde kommer til at blive. Og det kan man jo kun være, hvis man ikke rigtigt er en dame.

9. Prøve at forstå frygten for spidse kvindesko og stilletter
Jeg tror aldrig, jeg har kendt en mand, som ikke har skævet lidt nervøst til et par spidse stilletter eller skosnuder.

Muligvis er min oplevelse af fobien ikke repræsentativ, men jeg lader til at være angst for at blive losset lige i løgene med dem. Jeg ved ikke, hvad de forestiller sig?

Om det mon ofte er sket, at de er blevet sparket i klokkeværket med sådan et par. Men måske ville jeg efter en dag som mand forstå det. Har du flere at tilføje listen?

Så skriv dem i kommentarfeltet herunder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip