90-årige Irene lægger internettet ned med sit bikinibillede

Hvornår har du sidst set en kvinde i bikini, som var over 50 år? Hvad med over 90 år?

Det sker sjældent, og det er en skam, mener tusindvis af facebook-brugere, der lige nu hylder en australsk kvinde for at gå imod strømmen.

Mens en stadigt større andel af verdensbefolkningen bliver ældre, er det som om, at modeindustrien bruger stadigt yngre modeller i magasiner og reklamekampagner.

Irene Carney har dog valgt at blæse på idealerne: Den 90-årige, australske kvinde skulle have nyt badetøj i anledning af, at hun skulle på et krydstogt for nyligt. Irene er en flot kvinder, og fik derfor kun opbakning fra sine venner og plejepersonalet på det plejehjem, hun bor på til dagligt, til at købe en bikini til formålet.

Det gjorde hun så; købte denne røde bikini med hvide prikker og en sløjfe på trusserne:

Der blev taget et billede af den friske kvinde, som hun efterfølgende sendte til den butik, hun havde købt den i; Lady Watego i byen Byron Bay i Australien. 

Medarbejderne blev begejstrede og delte billedet på deres facebookvæg, hvorfra det er gået viralt:

- Denne smukke 90-årige Irene og hendes beklædning på et krydstogt med familien, hvor hun har @seafollyaustralie prikket bikini på. Aldrig for gammel til bikini, skriver butikken blandt andet, der nu bruger billedet som en reklame for mærket og for butikken.

Initiativet er også blevet taget meget vel imod af tusindvis af internetbrugere, der blandt andet skriver:

- Hvis bare flere ældre mennesker ville komme ud og nyde sol og strand… Jeg kalder hende ’inspirerende Irene’, skriver en bruger.

- Jeg elsker hendes selvtillid og tror, det er tid til, at jeg skal have nyt badetøj, skriver en anden.

- Måske er min bikini-tid ikke ovre… Hun ser fantastisk ud!

Se opslaget herunder:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

the gorgeous 90 year old Irene on her family cruise wearing her @seafollyaustralia spot on bikini-never too old for a bikini. Love#ladywatego #ballina#seafollyaustralia #bikini#nevertooold

Posted by Lady Watego Byron Bay on Friday, March 25, 2016

Læs også: 59-årig bedstemor er stadigvæk på toppen af sin karriere som model for kendte brands

Læs også: Hun er to år gammel, model og har downs syndrom

Dagens Gossip