91-årig tilstår næsten 70 år gammelt drab

En 91-årig englænder har tilstået et drab på en prostitueret udenfor en natklub i London i 1946, hvilket muligvis er den længste tid, der nogensinde er gået mellem et drab og en tilståelse. 

Den aldrende drabsmand bor nu i Canada, og han har angiveligt tilstået drabet, fordi han er døende af kræft, skriver Mirror. 

Han mødte op på sin lokale politistation, hvor han tilstod drabet, og forklarede hvordan han havde skudt den prostituerede foran en natklub på Carnaby Street i 1946, fordi hun havde snydt ham for penge. 

Han kunne ikke huske navnet på hende, men han havde et fotografi af hende, der fik Scotland Yard til at gennemgå deres liste over uopklarede drab, og da de britiske myndigheder besøgte ham i Canada, konkluderede de, at der sandsynligvis var tale om den dengang 26-årige Margaret Cook fra Bradford. 

Politirapporten fra dengang beskriver, hvordan hun blev skudt ned i en gyde udenfor natklubben Blue Lagoon, og at politiet efterfølgende jagtede en gerningsmand, der blev beskrevet som værende mellem 25 og 30 år og iført en mørk hat og en regnfrakke, der forsvandt i mængden af mennesker, ifølge Mirror.

Hvis den nu 91-årige var blevet anholdt dengang, havde han stået til dødsstraf, og  de britiske myndigheder vil nu begære ham udleveret fra Canada. 

Myndighederne i Canada skal dog først tage stilling til, om den 91-årige er for gammel til at blive udleveret. 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip