93-årige Iris blev bestjålet, da hun købte ind - men så skete dette

Iris Andersson var ude for at købe ind i den svenske by Hjärnarp i torsdags, da hun fik stjålet sit dankort, ID-kort og 1.900 svenske kroner (omkring 1.500 danske kroner red.). Det skriver Aftonbladet.

Tyvene cirkulerede rundt om Iris og stjal fra hendes lomme og taske. Det blev først opdaget, da tyvene forlod butikken og personalet bemærkede, at noget var galt.

- Vi kiggede på kameraet og der kunne vi se, at de stod som hvepse omkring en sukkerknald og berøvede hende. Vi fortalte hende, hvad der var sket, hun blev selvfølgelig chokeret og ked af det. Vi hjalp hende med at spærre alle sine kort og at komme hjem - hun havde jo ingen penge tilbage, siger butikschef Stellan Johansson.

Stellan og hans kollegaer besluttede sig for at give Iris en tidlig julegave, som en trøst efter den ubehagelige oplevelse.

- Jeg ringede til hende og sagde, at jeg ville komme forbi med lidt blomster, men så overraskede jeg hende med et gavekort på 2.000 kroner (omkring 1.600 danske kroner red.) også. Hun blev vældigt glad, siger Stellan Johansson.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

En liten solskenshistoria från oss på Arons!Igår var vi med om något mycket tråkigt. En av våra kunder, Iris 93 år,...

Opslået af ICA Supermarket Arons Hjärnarp på 4. december 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip