AaB-bomber efter vild afslutning: Bedste sejr i sæsonen

AaB leverede mandag aften et fantastisk comeback hjemme mod Randers. Nordjyderne vandt 3-2 efter en scoring af Lukas Spalvis i det sjette tillægsminut.

AaB-helten glæder sig over, at han var med til at vende et truende nederlag efter to Randers-føringer undervejs.

- Det var den bedste sejr i sæsonen. I de sidste ti minutter af kampen havde vi så mange chancer. Vi lagde et vanvittigt pres på Randers, og det var bare så vigtigt, at vi scorede. De tre point føles som ti point, siger Lukas Spalvis.

- I anden halvleg viste vi, hvad vi kunne. I slutningen af kampen vidste Randers ikke, hvad de skulle gøre imod os.

- Vi kastede alt frem, og Randers kunne også have scoret på en kontra, men heldigvis fik vi scoret til sidst, siger Superligaens topscorer, Lukas Spalvis.

Randers kom foran tidligt i kampen, men efter 60 minutter udlignede Thomas Enevoldsen til 1-1. Kort tid efter gjorde Randers det dog til 2-1, inden Lukas Spalvis så dukkede op to med to mål og vendte kampen på hovedet.

Også cheftræner Lars Søndergaard glæder sig over AaB's imponerende comeback på en dag, hvor holdet ellers ikke præsterede på vanligt højt hjemmebaneniveau.

- Det blev en vild kamp, hvor vi spillede en dårlig første halvleg. Vi var rystede og spillede slet ikke det, vi ellers kan.

- I anden halvleg viste vi en stærk moral, og det var helt vildt, hvad der skete til sidst. I overtiden havde vi vel seks chancer til at score, men det var selvfølgelig også heldigt, at vi scorede så sent, siger Lars Søndergaard.

Med sejren er AaB nu kun fire point fra FC København på førstepladsen i Alka Superligaen. Både københavnerne, FC Midtjylland og Brøndby tabte point i 16. spillerunde.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Brøndby Stadion.

/ritzau/

Dagens Gossip