AaB forlænger med uheldig venstreback

AaB har forlænget kontrakten med venstrebacken Jakob Ahlmann, så den nu strækker sig til sommeren 2017.

Det skriver AaB på sin hjemmeside.

Ahlmann var en profil på nordjydernes mesterhold i sæsonen 2013/14, hvilket fik landstræner Morten Olsen til at give ham debut på A-landsholdet i en venskabskamp.

Siden har Ahlmann fået karrieren spoleret af en korsbåndsskade, der har holdt ham ude i et år. Men nu er han på vej tilbage.

- Jakob er en af succeshistorierne fra vores talentudvikling, hvor det er fantastisk at se, hvordan han har taget vejen fra drengespiller til Superligaen og videre til det danske A-landshold.

- Han har tidligere bevist, at når han er på sit topniveau, er han blandt de bedste, hvis ikke den bedste, venstreback i Superligaen, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

Jakob Ahlmann har i den seneste uge spillet med i en reserveholdskamp samt træningskampen mod Hamburger SV og kan snart være i spil til comeback i Superligaen.

- Det har været et hårdt år på grund af korsbåndsskaden, så det er rart, at der nu er ro på, så jeg kan koncentrere mig fuldt ud om at spille fodbold. Samtidig er det dejligt, at det bliver i AaB, jeg får mulighed for at finde mit topniveau igen, siger Ahlmann.

/ritzau/

Dagens Gossip