AaB-formand kan overtage Allan Hansens job

DBUs formand, Allan Hansen, trækker sig til marts fra sin stilling, og hans erstatning kan meget vel blive fundet i Nordjylland.

Ved DBUs repræsentantskabsmøde til marts stopper Allan Hansen som formand for Danmarks største fodboldorgan, DBU.

Selvsagt skal en ny person indsættes på posten, og her peger mange pile på organisationens nuværende næstformand, Jesper Møller.- Det er rigtigt, at jeg har fået nogle opfordringer. Heldigvis har det været naturligt for dem at pege på mig, når jeg nu sidder som næstformand, siger Jesper Møller til Nordjyske.dk og fortsætter:

- Men jeg har bestemt ikke besluttet mig for, om det er noget, jeg har lyst til. Jeg har meddelt, at jeg er gået i tænkeboks indtil 31. august, hvor jeg senest vil meddele min beslutning. Jeg har en masse forpligtigelser i Aalborg og AaB, og jeg vil heller ikke droppe min advokatvirksomhed, så det er en beslutning, der for alvor skal tænkes igennem, siger han.

Jesper Møller er advokat i firmaet Henrik Christensen & Partnere og mangeårig formand for AaB af 1885, der er moderklubben bag AaB A/S, hvor Superliga-holdet organisatorisk er placeret.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip