AaB-helt jubler: Er blevet høvlet ned for ikke at score

AaB tog søndag eftermiddag tre vigtige point, da nordjyderne ude mod Hobro IK vandt 2-0. Nicolaj Thomsen scorede begge mål i anden halvleg.

Med sejren kravler AaB tilbage på andenpladsen, efter hverken FC Midtjylland og Sønderjyske formåede at tvinde deres kampe i runden.

Der var dog ikke meget medaljeglans over AaB-spillet på DS Arena, men alligevel afgjorde Nicolaj Thomsen kampen med to fine scoringer.

Det var første gang i mere end 1000 minutter, at AaB-profilen fik bolden i kassen i en kamp i Alka Superligaen.

- Jeg er blevet høvlet meget ned for ikke at score nok mål. Jeg har arbejdet meget på det, men nu skal det ikke bare være en enkelt kamp, Det skal ske lidt mere jævnligt, siger Nicolaj Thomsen.

- Jeg ved jo godt, at det er sådan noget, der gør en spiller attraktiv. Det er noget, jeg skal have lagt på mit spil, og det kommer forhåbentlig nu, siger han.

Han kunne samtidig se et AaB-hold, der i store perioder af kampen leverede langt under normalt niveau.

- Vi vidste godt, vi kom ind til en rigtig svær kamp mod Hobro, der havde fået blod på tanden efter kampen mod AGF. Vi havde det svært, så at vi fik tre point med fra den her kamp er utroligt vigtigt, siger Nicolaj Thomsen

Trods sejren var AaB-træner Lars Søndergaard heller ikke tilfreds med præstationen mod Hobro.

- Vi kom utroligt dårligt fra land. Vi lavede fejl i en mængde, jeg sjældent havde set. Første halvleg var en ørkenvandring, men vi har selvfølgelig noget individuelle kvaliteter, som blev afgørende.

- Vi er ikke tilfredse med vores kamp dag, men vi fik tre point, og det tager vi med videre.

AaB har i 24 kampe hentet 42 point. Nordjyderne får i næste spillerunde besøg af Sønderjyske hjemme på Nordjyske Arena.

/ritzau/

Dagens Gossip