AaB-helt om overtidsscoring: Sejren har kæmpe betydning

Det lignede længe en nullert, da AaB fredag aften var på besøg i Hobro. Men dybt inde i overtiden dukkede Kasper Risgård op og sikrede alle tre point til gæsterne.

Effektiviteten var dog langt fra noget, AaB kunne prale af i løbet af kampen. Specielt i den første halve time var udeholdet altdominerende gennem en sprudlende - men meget uskarp - offensiv.

Derfor var 1-0-scoringen også en stor forløsning for matchvinderen Kasper Risgård, der endelig kunne se nettet blafre efter 93 minutter.

- Vi skabte så mange chancer og skulle have afgjort det så meget tidligere. Det skabte noget nervøsitet, at vi ikke fik scoret, og vi begyndte at lave en masse fejl. Det burde ikke ske, men det er mekanismerne i fodbold.

- Hvis vi havde scoret på vores chancer efter 25 minutter, havde vi lukket kampen fuldstændig, siger Kasper Risgård.

Med fredagens sejr har AaB hentet fire point efter sæsonens to første kampe.

- Det har en kæmpe betydning, for vi var et bedre hold end Hobro i dag. Det giver ro. Hvis vi havde stået med to point efter to kampe, ville vi godt kunne begynde at føle, at presset var på os, siger Kasper Risgård.

Den nye AaB-træner, Lars Søndergaard, var ligesom Risgård utilfreds med, at tingene ikke blev afgjort i starten af kampen.

- Vi er nødt til at være skarpere i de perioder, hvor vi er gode. Vi blev febrilske og begyndte at tvinge ting igennem, hvor vi skulle have mere tålmodighed. Heldigvis fik vi scoret.

- Jeg er tilfreds efter de to første kampe. Det er altid vigtigt at få den første sejr. Nu har vi 10 dage, inden vi skal spille igen. Vi vil nyde sejren, men det giver også mulighed for at bearbejde nogle ting med lyst sind.

AaB’s næste opgør i Alka Superligaen er ude mod FC Nordsjælland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip