AaB henter angriber i Wolfsburg

AaB har hentet den 23-årige svenske angriber Rasmus Jönsson.

Superligaen er blevet en angrebsprofil rigere efter at AaB har hentet den 23-årige svenske angriber Rasmus Jönsson på en lejekontrakt frem til sommeren 2014

Den 192 cm målfarlige svensker skiftede sidste sommer fra Helsingborg til Wolfsburg, men Jönsson har ikke fået sit gennembrud i Bundesligaen, og derfor har AaB, Wolfsburg og Rasmus Jönsson fundet det optimalt med et sæson-lejemål i Aalborg.

- Omstændighederne har gjort, at det har været muligt for os at få tilknyttet en topspiller som Rasmus Jönsson, der både er målscorer og kreativ oplægger, siger AaBs sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi har i forløbet haft en fantastisk dialog med Wolfsburg, og i forhandlingerne har Rasmus Jönsson udtrykt enorm sult og vist, at han virkelig har ønsket at komme til AaB.

Jönsson, der får trøje nummer 11, døjer dog med en lille skade, men han forventes dog klar i løbet af en måneds tid, og den høje svensker glæder sig til at komme i gang igen og genfinde spilleglæden:

- For mig handler det om at hjælpe holdet til fremgang og personligt genfinde spilleglæden, og går det holdet godt, så går det også mig godt. Jeg ser meget frem til at vise mit værd for AaB.

Dagens Gossip