AaB henter Casper Sloth hjem fra Leeds

Den tidligere landsholdsspiller Casper Sloth vender tilbage til dansk fodbold, hvor han i de kommende tre sæsoner skal repræsentere AaB.

Den 24-årige midtbanespiller skiftede for to år siden til engelske Leeds, hvor han aldrig fik den store succes.

I AaB har sportsdirektør Allan Gaarde store forventninger til klubbens nyindkøb.

- Af forskellige årsager har Casper Sloth - ligesom i øvrigt flere andre danske spillere - ikke opnået den sportslige succes i udlandet, som han havde håbet og troet på, siger Gaarde til AaB's hjemmeside.

- I Alka Superligaen kender vi imidlertid Caspers kreative kvaliteter. Hen over tre-fire sæsoner beviste han sig i Aarhus, og han kommer nu til AaB som en sulten spiller og med en perfekt alder, vurderer sportsdirektøren.

Nu handler det for AaB om at gøre Casper Sloth til en profil igen.

- I fællesskab skal vi både for AaB, holdet og Caspers egen skyld have udviklet Caspers kompetencer endnu mere.

- Vi ser ham umiddelbart bidrage på den centrale midtbane, men i vores spilsystem også på kanten, hvor hans visioner og drev med bolden også vil kunne komme til sin ret, siger Allan Gaarde.

På to år i engelsk fodbold nåede Casper Sloth blot at spille 14 officielle kampe for Leeds, der spiller i The Championship. Selv vurderer Sloth, at han er blevet en bedre spiller siden tiden i AGF.

- Jeg mener, at jeg i dag er en mere komplet spiller, end da jeg rejste til England, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i AaB, siger han.

Casper Sloth er noteret for otte landskampe for Danmark. Han spillede sin seneste kamp for landsholdet mod England på Wembley i 2014.

/ritzau/

Dagens Gossip