AaB må modvilligt slippe back til belgisk fodbold

Fodboldklubben AaB mister en af sine rutinerede spillere til belgisk fodbold.

26-årige Henrik Dalsgaard forlader til nytår den succesrige klub ved kontraktudløb og tiltræder i belgiske Zulte Waregem.

Kontrakten løber frem til 2018 med option for yderligere et år.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde forlænget aftalen med Henrik, men vi respekterer også hans beslutning om at prøve sine færdigheder af i udlandet, siger AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, til klubbens hjemmeside.

- Efter omskolingen fra angriber til offensiv højre back har Dalsgaard især de seneste to-tre sæsoner gennemgået en fantastisk udvikling, og det er en cadeau til både Henrik selv og de forskellige trænerteams, som vi har haft i hans tid i AaB.

- I Nordjylland har vi en opfattelse af, at Henrik er landets bedste på sin position, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med sin nye udfordring.

- Samtidig er vi dog fortrøstningsfulde på AaB’s vegne, da både Gilli Rólantsson og Patrick Kristensen har vist, at de kan udfylde rollen i vores højre forsvarsside, siger Allan Gaarde.

Henrik Dalsgaard forlader klubben på et tidspunkt, hvor AaB har spillet sig op på andenpladsen i Superligaen med 34 point for 18 kampe.

- Jeg har haft syv fantastiske år i AaB, og jeg vil gerne takke spillere, trænere og alle øvrige ansatte i klubben for den tid, vi har haft sammen.

- De sportslige højdepunkter har selvfølgelig været The Double i forrige sæson, og deltagelsen i gruppespillet i Europa League i sidste sæson, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip