AaB-profil efter nederlag: Det er jo hul i hovedet

Skrevet af admin

04/03/2016

Dagens topnyheder

Efter en god start på forårssæsonen mod FC Midtjylland kom AaB ned på jorden hjemme mod OB fredag aften.

Nordjyderne tabte 0-1 på Nordjyske Arena i en kamp, hvor de aldrig fik gang i deres vanlige offensive takter.

Med nederlaget er AaB dermed stadig seks point efter FC København, der kan udbygge føringen i Alka Superligaen søndag aften mod AGF.

- Vi spillede ikke en god kamp, men vi skulle aldrig have tabt. Det er jo helt hul i hovedet at tabe sådan en kamp. Det er så irriterende, siger Kasper Risgård.

- Det var frustrerende at tabe den her. Det kan hurtigt gå den anden vej, og det ved vi også. Vi må se fremad.

- Vi leverede en god indsats mod Midtjylland, men vi kom ikke ud med det rette energiniveau i dag. De stod langt tilbage, og det blev svært, siger Kasper Risgård.

Heller ikke Thomas Enevoldsen var tilfreds med AaB’ernes indsats mod OB. Nordjydernes seneste nederlag før OB-kampen lå helt tilbage i oktober.

- Vi spillede en forfærdelig omgang fodbold og tabte fortjent. Det var dårligt. Hvis man spiller fantastisk og taber, er der ikke noget at gøre ved det, men som vi spiller i dag, er det forfærdeligt.

- Vi hævede vores bundniveau i løbet af efteråret og havde ikke det her niveau. Det fandt vi desværre frem i dag, så det må vi få pakket væk hurtigst muligt. Hvis vi spiller sådan her, kan vi tabe til alle hold i ligaen, siger Thomas Enevoldsen.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Parken for at stå over for topholdet FC København.

/ritzau/