AaB-profil om guldkamp: Man skal aldrig sige aldrig

Førstepladsen i Alka Superligaen virker langt væk for andre end FC København, men AaB's Thomas Enevoldsen vil ikke afskrive muligheden for at hente DM-guld i denne sæson.

- Selvfølgelig giver man ikke op. FCK er langt foran og har så meget kvalitet, så jeg tror ikke, de sætter så mange point. Men man skal aldrig sige aldrig. Hvis de taber på søndag, kan det måske give dem lidt usikkerhed, siger Thomas Enevoldsen.

Fredag aften scorede han sejrsmålet, da FC Nordsjælland blev besejret 1-0, og det bragte for en stund AaB på andenpladsen – seks point efter FC København, der samtidig har en kamp i baghånden.

Spillet på Nordjyske Arena mod Nordsjælland var langt fra prangende, men Thomas Enevoldsen tror på, at de tre point kan sætte gang i AaB’s forår.

- Det kan forhåbentligt starte en stime, hvor vi får nogle flere sejre, så vi kan bide os på i toppen. Der skal ikke mange sejre til, før man er stukket fra de andre.

- Bortset fra FCK virker de andre hold heller ikke alt for stabile. Det gælder om at vinde, og det er dejligt at lægge pres på de andre hold, siger Thomas Enevoldsen.

Lars Søndergaards mandskab blev i efteråret af flere betegnet som det bedst spillende hold i ligaen, men i foråret har det ikke været lige så godt for den normalt sprudlende offensiv.

- Vi har ikke leveret det spil i foråret, som vi havde i efteråret. Der er selvfølgelig nogle hold, der har sat sig ind i, hvad vi gjorde godt. Der skal vi kunne åbne op for noget andet, siger AaB-træner Lars Søndergaard.

- Vi er en del af subtoppen, men der er mange med, og ligaen er så jævn. Man skal være utrolig skarp på dagen og også have lidt held, siger AaB-træneren.

AaB har hentet 39 point efter 23 kampe. Næste opgave for nordjyderne er ude mod bundproppen fra Hobro IK.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip