AaB-profil vil væk i dette transfervindue

25-årige Lasse Nielsen har spillet fodbold i AaB, siden han var en lille purk. Men nu søger forsvarsspilleren nye græsgange.

- Det er mit mål at komme af sted i det her vindue, men det er selvfølgelig ikke kun op til mig, for AaB skal også have deres krav opfyldt. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og det vil være super, hvis jeg kan lidt tilbage ved, at AaB tjener en skilling på mig. Men det er også et egoistisk valg, for der skal til at ske noget nyt. Jeg har brug for en ny udfordring, siger Lasse Nielsen til tipsbladet.dk.

Senest har han været koblet sammen med et skifte til belgiske Gent, der også har danske Nicklas Pedersen på lønningslisten, men Lasse Nielsen ønsker ikke at kommentere specifikt på noget.

- Jeg lader min agent tage sig af alt det der. Jeg ved, der er interesse, og han kommer til mig, når der er noget konkret. Jeg vil ikke gå så meget ind i det, men der bliver snakket lidt lige nu. Jeg har mange destinationer i hovedet, så jeg er åben for meget, men jeg ved også, at der er noget, jeg ikke vil, og det er sådan noget som Østeuropa og Tyrkiet, som der før er kommet dårlige historier ud af, fortæller Lasse Nielsen.

Han har ét år tilbage af sin nuværende kontrakt med AaB, så et salg skal finde sted i dette transfervindue, hvis klubben vil tjene på forsvarsspilleren, der er noteret for én enkelt landskamp i rødt og hvidt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip