AaB sælger forsvarsspiller til Panathinaikos

Skrevet af admin

02/07/2015

Mest læste i dag

Midterforsvareren Rasmus Thelander skifter fra AaB til den græske storklub Panathinaikos.

Den nordjyske fodboldklub oplyser torsdag i en fondsbørsmeddelelse, at man har solgt den 23-årige forsvarsspiller til Athen-klubben.

- Rasmus har de seneste par sæsoner været en vigtig del af vores succes, og der har igennem længere tid været opmærksomhed omkring ham fra udlandet, siger AaB-sportsdirektør Allan Gaarde.

I 2013/14-sæsonen fik Rasmus Thelander sit helt store gennembrud, da AaB vandt det danske mesterskab og pokaltitlen.

Thelander har de seneste to sæsoner udgjort den ene halvdel af nordjydernes midterforsvar sammen med Kenneth Emil Petersen.

Allan Gaarde føler, at AaB trods salget er dækket fint ind i midterforsvaret.

- Vi er stolte af igen at kunne sælge en spiller til en stor europæisk klub, og afskeden med Rasmus betyder, at vi nu vil holde ekstra øje med spillermarkedet.

- Men med både Kenneth Emil Petersen, Kasper Pedersen, Jakob Blåbjerg og også Thomas Augustinussen til rådighed på den position er vi dog trygge ved situationen, siger Allan Gaarde.

I Panathinaikos kan Thelander se frem til at kæmpe med i toppen af ligaen, hvor Athen-klubben altid er blandt bejlerne til titlen. Gennem årene er det blevet til hele 20 græske mesterskaber for Panathinaikos.

Salget af Thelander påvirker ikke AaB's forventninger til årets resultat, der fortsat ventes at blive mellem nul og minus fem millioner kroner.

Det er blevet til fire AaB-mål i 76 kampe for nærkampstærke Thelander.

/ritzau/