AaB-sejr på to mål i overtiden

AaB ligner et hold man skal regne med toppen af rækken efter med flot spil vandt 3-1 over Sønderjyske og nu er oppe på andenpladsen i Superligaen. Det holdt dog hårdt for AaB i aftenens kamp i Superligaen, der først fandt sin afgørelse i overtiden.

Sønderjyske startede ellers bedst og var meget direkte i deres spil. Nogle store chancer blev det dog ikke til udover et par ufarlige skud på mål.

Som første halvleg skred frem fik AaB mere og mere overtag i spillet med flere flotte kombinationer. Og det gode spil gav pote efter 20 minutter, da Kasper Risgård sendte et indlæg lige ind hovedet på Anders K. Jacobsen, der helt umarkeret kunne heade AaB foran 1-0.

Kort før pausen bragte Sønderjyske dog balance i regnskabet, da den tidligere AaBer Daniel Christensen sendte bolden ind til 1-1 efter flot forarbejde fra Nicolaj Madsen.

Anden halvleg var fuldstændig på AaBs præmisser, og nordjyderne pressede hårdt på for et føringsmål. Sønderjyske forsøgte det direkte spil med mange lange diagonale afleveringer, men AaB havde overtaget og lagde et tungt pres med gode kombinationer langs jorden.

Begge klubber gav også debut til nye spillere i aftenens kamp. Sønderjyske til spanieren Luque, som man hentede i Racing Santander, mens AaB sendte den svenske landsholdsangriber Rasmus Jönsson,  som nordjyderne har fået på en lejeaftale i tyske Wolfsburg, på banen.

Med 11 minutter tilbage kom der pludselig dramatik ind i kampen, da Sønderjyskes målscorer Daniel Christensen fik direkte rødt efter at have sparket Kasper Kusk ned.

Det blev afgørende, og med kun ti Sønderjyske-spillere på banen var det spil til et mål de sidste ti minutter.

I overtiden kom forløsningen, da Rasmus Würtz sparkede bolden ind til 2-1. Kasper Risgård cementerede sejren i slutsekunderne, da to AaB-spillere var alene med Sønderjyskes målmand.

Med sejren er AaB oppe på en midlertidig andenplads i Superligaen inden resten af rundens kampe. I den anden ende ser det svært ud for Sønderjyske, der er parkeret på en niende plads. 

Dagens Gossip