AaB-sportschef vil have medalje

Skrevet af admin

08/03/2014

Dagens topnyheder

AaB indtager superligaens andenplads med 37 point. To point færre end FC Midtjylland på førstepladsen. Selv om nordjyderne sæsonen igennem har spillet flot fodbold, er det sjældent AaB's navn, der dukker op i medierne, når guldet skal placeres.

- Vi vil da gerne have, at medierne rundt omkring omtaler os som en kandidat til guldet. Og det synes jeg da også, at vi har fortjent med det spil, som vi har lagt for dagen i sæsonen, siger AaB's sportschef, Allan Gaarde.

- Men jeg tror ærligt talt ikke, at det har nogen betydning for vores præstation, at medierne begynder at tale om AaB som en guldkandidat. Vores fokus er på detaljerne og på de små nuancer i spillet, siger han.

Og selv om presset fra medierne måske har været større på FC København og FC Midtjylland i forhold til at vinde guldet, er der stadig store ambitioner i det nordjyske.

- Det kan godt være, at medierne ikke fokuserer så meget på os. Men det gør vi i stedet selv. Og Kent skal nok sørge for at holde os tændte. Det passer os fint at komme fra baghjul, men der er ingen chance for, at vi begynder at slække på det, siger Henrik Dalsgaard.

Senest tævede AaB AGF med 5-2. Og fortsætter man med sådan, kan det sagtens ende en medalje af den fineste karat, hvis man spørger sportschefen.

- En naturlig konsekvens af gode præstationer er som regel gode resultater. Og vi er gode i øjeblikket, så selvfølgelig skal vi have en medalje, siger han.

/ritzau/