AaB tager afsked med finsk stopper

Den finske landsholdsspiller Jukka Raitala får ikke forlænget sin kontrakt med fodboldklubben AaB, der udløber ved årsskiftet.

AaB skrev i juli en korttidskontrakt med den 27-årige stopper, der tidligere har optrådt for blandt andet tyske Hoffenheim, hollandske Heerenveen og inden skiftet til AaB, FC Vestsjælland.

AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, erkender, at der på det seneste har været lang vej til en stamplads på superligamandskabet.

- Vi tilføjede Jukka Raitala til truppen på et tidspunkt, hvor vi forsvarsmæssigt var hårdt ramt af skader, og Jukka nåede også at levere et stabilt og solidt stykke arbejde for AaB, inden der her sidst på efteråret har været længere for ham til spilletid på det bedste mandskab.

- Jukka har hele vejen igennem arbejdet loyalt og professionelt for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Jukka Raitala har overordnet set været glad for sin tid i AaB, som mandag aften umiddelbart inden dysten mod Viborg på Nordjyske Arena vil sige officielt farvel.

- AaB er en god klub at være i, men det er klart, at jeg er skuffet over, at jeg ikke har fået mere spilletid.

- Derfor er det oplagt for mig, at jeg skal have en ny udfordring, men jeg ønsker naturligvis AaB alt det bedste i resten af sæsonen, siger Jukka Raitala.

Inden årets 18. og sidste spillerunde i Superligaen har Jukka Raitala optrådt seks gange for AaB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip