AaB-træner efter 0-3: FCK viser internationalt snit

Skrevet af admin

21/10/2013

Dagens topnyheder

FC København viste søndag internationalt snit i Parken, da mestrene slog AaB med 3-0 i Superligaen.

Det vurderer AaB-træner Kent Nielsen, der kunne se de forsvarende mestre lukke effektivt ned for nordjydernes ellers så stærke offensiv.

- Vi kan ikke sige så meget til, at FCK vandt. Men 3-0 er mest et udtryk for stor effektivitet, siger Kent Nielsen.

- Vi spillede ellers kampen med stort mod, og vi tog mange chancer. De kom så foran med 1-0 før pausen og kunne stille sig ned i defensiven i anden halvleg.

- Vi havde ikke kvaliteten, kreativiteten og den fysisk styrke til at gennembryde den mur, som FCK stillede ned foran deres eget straffesparkfelt. Vi havde bolden meget, men kunne ikke skaber nogen chancer.

- Vi må rose FCK - det var en international kamp fra deres side i anden halvleg. Ikke når de havde bolden, men når det kom til at forhindre modstanderen i at komme til nogen chancer, siger Kent Nielsen.

FCK er efter en elendig sæsonstart så småt ved at komme i omdrejninger. Efter søndagens 3-0-sejr over AaB, er mesterholdet blot to point efter AaB på Superligaens andenplads.

Spørgsmål: Regner du med, at det bare er et spørgsmål om tid, før de indhenter jer?

- Hvis man havde spurgt FCK før kampen, hvor mange af vores spillere, de gerne ville have haft i deres startellever, så var det sikkert ikke mange.

- FCK har et potentiale, som de har haft svært ved at vise, men i dag viser de kvalitet.

- Spillemæssigt var det ikke prangende, men fodbold - i særdeleshed international fodbold - drejer sig om effektivitet, og det viste de imod os, siger AaB-træneren.

/ritzau/