AaB-træner forventer mere defensivt arbejde mod Brøndby

Skrevet af admin

29/11/2015

Dagens topnyheder

AaB har scoret mange mål i denne sæson, men i søndagens møde med Brøndby i Alka Superligaen, er der et øget fokus på den defensive organisation.

- Det bliver en kamp mellem to hold, der gerne vil være i boldbesiddelse, og vi er forberedt på, at vi muligvis skal forsvare os mere end i mange andre kampe.

- Samtidig skal vi dog forsøge at tilkæmpe os initiativet og true Brøndby, og vi har en sund tro på, at vi også har redskaberne, der kan gøre ondt på dem, siger AaB-cheftræner, Lars Søndergaard, til klubbens hjemmeside.

AaB ligger inden søndagens kamp på udebane på tredjepladsen i ligaen med 28 point, mens Brøndby følger efter med 26 point. AaB har scoret ti mål mere end Brøndby i denne sæson, men nordjyderne har også lukket fem mål mere ind.

AaB har dog statistikken med sig. I de seneste 14 opgør mod Brøndby i den bedste række, har AaB blot tabte en enkelt kamp, og selvtilliden er høj i det nordjyske.

- Vi glæder os til en spændende opgave i en fantastisk kulisse, og vi møder naturligvis frem med en stor portion selvtillid, men er samtidig ydmyge vel vidende, at vi møder en ligeledes formstærk modstander, siger AaB-træneren.

Opgøret mellem Brøndby og AaB fløjtes i gang klokken 16.00.

/ritzau/