AaB-træner har store forventninger til Helenius i Villa

Men ifølge den tidligere Aston Villa-spiller, Kent Nielsen har angriberen mange af de ting, der skal til. AaB-træneren der stadig har en stor stjerne i Birmingham-klubben, har udtalt sig optimistisk til klubbens hjemmeside.

- Nicklas har et veludviklet syn for spillet. Han blev ikke bare topscorer sidste sæson, han lavede også flest assists. Han har et godt blik for sine medspillere og afleverer flot, udtaler Nielsen.

Selvom den tidligere landsholdsspiller er ked af at se Helenius forlade klubben, så er han stadig glad for det valg den 22-årige angriber har truffet.

- Hvis jeg skulle have peget på en klub, ville Villa være den rigtige. De har et meget ungt hold i øjeblikket, og de giver de unge spillere en chance ligesom vi gør her i Aalborg, siger han.

- Han rammer bolden så utroligt hårdt. Han er god fra distancen og har et meget præcist spark. Mange af hans mål er scoret fra kanten af feltet, men han kan også score de nemme mål, hvilket er vigtigt, fortsætter Helenius' tidligere træner.

Trods alle de fine ord fra Kent Nielsen, der vandt EM året efter Helenius blev født, har han også et par gode råd til den unge angriber.

- Han går igennem en flot udvikling. Hans førsteberøring har brug for lidt finpudsning og jeg tror også, at han skal tage et par kilo på, konstaterer Kent Nielsen i interviewet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip