AaB-træner om nederlag til FCK: Fysikken blev afgørende

Skrevet af admin

13/05/2016

Dagens topnyheder

Foran mere end 10.000 tilskuere på Nordjyske Arena tabte AaB torsdag aften 0-2 hjemme til FC København.

Federico Santander bragte FC København foran efter en halv times spil, mens Nicolai Jørgensen lukkede kampen i tillægstiden.

AaB blev i flere perioder af kampen fysisk overmatchet mod de stærke københavnere, men træner Lars Søndergaard var alligevel tilfreds med sit hold.

- Præstationen var fin. Den kunne ikke være meget bedre, synes jeg. Det var reelt fysikken på standardsituationerne, der afgjorde kampen.

- Vi var dem, der forsøgte at spille fodbold. Vi spillede ud bagfra, vi kombinerede, og vi kom ud af deres første pres.

- Mod FCK skal man være utrolig skarp på de muligheder, man får, og det var vi ikke i dag. De stod meget stærkt i deres forsvar, siger Lars Søndergaard.

FCK havde til torsdagens opgør i Aalborg både Andreas Cornelius, Federico Santander og Nicolai Jørgensen med fra start.

- De er noget større end vores spillere i gennemsnit, så vi vidste, at det var der, de kunne gøre ondt på os. Vi forsøgte på bedste måde, men hvis man bare sover én gang, får man et problem, siger Lars Søndergaard.

- Vi fik de chancer, man kunne ønske sig i sådan en kamp. Desværre scorede vi ikke, men jeg synes, vi formåede at spille uden om deres fysik.

- FCK har flere strenge at spille på i fysikken, men på det fodboldmæssige præsterede vi langt hen ad vejen i dag.

Med nederlaget til FC København var AaB det eneste hold af FC Midtjylland, Brøndby og Sønderjyske, der ikke hentede en sejr i 29. spillerunde.

Næste kamp for nordjyderne er tirsdag den 17. maj ude mod AGF.

/ritzau/