AaB-træner: Vi sad på kampen i 90 minutter

AaB kom tidligt foran 2-0 og dominerede superligakampen fra start til slut, da holdet mandag aften slog OB med 5-1 på Nordjyske Arena.

Alligevel var AaB-træner Lars Søndergaard først sikker på sejren, da hjemmeholdet bragte sig foran 4-1 kort før tid.

- Det var en rigtig god kamp med masser af chancer, men jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde lukket den tidligere.

- Jeg var lidt nervøs, da OB reducerede til 1-3, og så var Anders K Jacobsen tæt på at drible igennem på et tidspunkt, siger Lars Søndergaard.

Selvom AaB-træneren først blev rolig efter scoringen til 4-1, så mener han, at AaB sad på spillet i det meste af kampen og holdt fynboerne fra fadet.

- Vi sad på kampen i alle 90 minutter, vi oplevede ikke, at vi kom under tryk på noget tidspunkt i kampen.

- I dag gik alt op i en højere enhed, og vi kom frem til mange kvalificerede afslutninger. De blev selvfølgelig ramt af de tidlige scoringer, og så skulle de frem og satse lidt mere, det gav os mere plads at spille på.

Nicolaj Thomsen kom ikke på tavlen, men var ophavsmand bag flere gode muligheder og oplæg. Han var tilfreds med det niveau, som holdet viste.

- Det hele lykkedes for os, og vi spillede en rigtig god gang fodbold. Vi viste hvilket niveau, vi besidder, og det var en omgang seværdig fodbold, siger Thomsen.

- Vi spillede rigtig godt, og det er selvfølgelig fedt, at vi nu har håneretten over Kent Nielsen.

Næste opgave for AaB er på søndag, hvor holdet tager imod Randers FC på hjemmebanen i Aalborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip