AaB-træner: Vi skal få ro på spillet mod FCM

Det er de seneste to sæsoners danske mestre, der tørner sammen, når AaB mandag aften får besøg af FC Midtjylland i Alka Superligaens fjerde spillerunde.

De forsvarende mestre fra FC Midtjylland har åbnet sæsonen med tre sejre, mens AaB har oplevet både sejr, remis og nederlag.

AaB-træner Lars Søndergaard glæder sig til mødet med de jyske rivaler.

- Der venter et intenst og tempofyldt opgør, hvor vi skal forsøge at blive holdet med mest boldbesiddelse og helst undgå, at det udelukkende kommer til at handle om duelspil og standardsituationer.

- FC Midtjylland vil givetvis ikke have noget imod en urolig kamp, mens vi derimod skal søge at få ro på spillet, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

AaB tabte senest 1-2 på udebane til FC Nordsjælland, mens det også er blevet til uafgjort hjemme mod Esbjerg og en smal udesejr over Hobro.

- I de første tre kampe har vi præsteret et fint antal afslutninger, men vi skal gerne have mere variation ind i spillet og i perioder have mere tålmodighed, så vi kan spille chancerne endnu større, siger han.

- Vi er fortrøstningsfulde og glæder os, og vi tror på, at vi med en optimal indsats kan gøre kampen særdeles vanskelig for FC Midtjylland, lyder det fra Lars Søndergaard.

På skadeslisten har AaB anfører Rasmus Würtz, mens Mathias Thrane er ude med kyssesyge. Kampen begynder mandag klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip