AaB-træner: Viborg har præsteret langt over forventet

AaB skal mandag aften forsøge at forsvare den nuværende placering i toppen af Superligaen, når Viborg FF kommer på besøg på Nordjyske Arena.

Viborg besejrede AaB på hjemmebane i det omvendte opgør, og viborgenserne har leveret stærke præstationer og sejre på udebane mod Randers FC og mestrene fra FC Midtjylland.

Det er ligeledes blevet til uafgjort i Parken mod FC København, så Viborg har været favoritdræbere på fodboldbanen den seneste tid.

AaB's cheftræner, Lars Søndergaard, forventer derfor også en særdeles vanskelig opgave.

- Som oprykkerhold har Viborg præsteret langt over, hvad man med rimelighed kunne forvente, og de imponerende resultater på udebane mod FCK, Midtjylland og Randers taler sit eget tydelige sprog, siger Søndergaard til klubbens hjemmeside.

- Ligeledes har vi jo selv revanche til gode fra opgøret i Viborg, men med otte sejre i vores seneste ni betydende kampe har vi en stor tro på, at vi også kan slutte efterårssæsonen med et godt resultat.

- Vi har en sund selvtillid og er ydmyge omkring kampen, og forhåbentlig kan vi præstere optimalt og få sat vores styrker i spil, fastslår Søndergaard.

AaB er uden Frederik Børsting, der har karantæne, mens skadeslisten omfatter Jukka Raitala og Andreas Blomqvist.

Kampen spilles mandag aften klokken 19 og er årets sidste kamp i Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip