AaB'er efter nederlag til FCM: Det var drenge mod mænd

Skrevet af admin

11/08/2015

Dagens topnyheder

AaB havde mandag aften besøg af FC Midtjylland, og det blev ikke en fornøjelig affære for hjemmeholdet.

Nordjyderne blev sat på plads fysisk og endte med at tabe 0-2.

AaB var ellers tæt på at udligne kort før tid, men i stedet lukkede FC Midtjylland kampen dybt inde i overtiden.

Sejren til udeholdet var ifølge AaB-forsvareren Kenneth Emil Petersen fuldt fortjent efter en kamp, hvor hjemmeholdet aldrig fik styr på spillet.

- Vi blev mast, og vi havde ikke fysikken til at stå imod.

- Vi fik set i anden halvleg, at vi trods alt har holdet til at spille med, men de (FCM, red.) har et fantastisk fysisk hold. De har meget fysik, og i dag var det i store dele af kampen mænd mod drenge.

- I første halvleg ramte vi ikke i hinanden i 45 minutter. Vi skiftede system og havde svært ved at finde ud af det. Det blev bedre i anden halvleg, og vi havde faktisk chancerne til at få udlignet, siger Kenneth Emil Petersen.

Mandagens kamp mellem de to jyske mandskaber var ifølge Kenneth Emil Petersen et meget godt billede på de to holds styrkeforhold lige nu.

- Der er et langt stykke op og mange millioner til forskel. Det er oftest dem med pengene, der vinder.

- De har brugt en masse penge og har oprustet stærkt. Det må man bare tage hatten af for. Så kan man lide det eller lade være. De vinder fodboldkampe og mesterskaber, siger AaB-forsvareren.

Thomas Augustinussen, der vikarierede på den centrale midtbane i stedet for en skadet Rasmus Würtz, erkender også, at FC Midtjylland var et skridt eller to foran i opgøret på Nordjyske Arena.

- De spillede mange lange bolde, og det var de gode til. Det blev næsten et stort pres mod vores mål.

- Det var i første halvleg, vi tabte kampen. Det er selvfølgelig noget, vi skal lære noget af. Det var ikke godkendt, siger han.

Nederlaget var det andet i træk for Lars Søndergaards mandskab, der nu står tilbage med fire point efter fire kampe.

/ritzau/