AaBere går benhårdt efter bronzen

- Jeg bliver skuffet, hvis ikke det bliver til bronze.

Sådan siger AaB's Henrik Dalsgaard efter mandagens 3-2 sejr i Herning over FC Midtjylland.

Med sejren bragte nordjyderne sig nemlig op på rækkens tredjeplads. Og den plads forbliver AaB på, hvis det står til Dalsgaard.

- Det ligger i vores egne hænder at blive på tredjepladsen. Så der er ingen tvivl om, at det er den placering, vi går efter.

- Vi er jo nogle unge gutter, og ligesom mange af de andre på holdet vil det blive min første medalje som professionel fodboldspiller, hvis vi formår at hente bronzen. Det kunne være helt fantastisk. Og vi har både spillet og truppen til det, siger han.

En af de lidt ældre kræfter, der har vundet ædelt metal i AaB-regi, er anfører Thomas Augustinussen, der var med på guldholdet i 2008, og han ser det som realistisk, at bronzen ender i Aalborg.

- Jeg tror helt sikkert, at vi kan holde tredjepladsen sæsonen ud. Vi har fået 10 point i de sidste fire kampe, så vores formkurve er opadgående. Nu skal vi bare holde momentum, og så går vi efter den tredjeplads, fortæller han.

I den sidste kamp i sæsonen venter Randers, som lige nu indtager fjerdepladsen med 45 point - samme antal som nordjyderne. Randers har dog også en pokalfinale at tænke på, men den tilskriver 'Augo' ikke stor betydning.

- Det er fantastisk at være i pokalfinalen, men det er også flot at kæmpe med om tredjepladsen, så jeg tror ikke, at deres medvirken i finalen kommer til at indvirke på deres resterende kamp i Superligaen.

Uanset det bliver til nordjysk bronzemedalje eller til en fjerdeplads, er det sikkert, at der står europæisk fodbold på menuen. Og det mener både Dalsgaard og Augustinussen, at AaB'erne er klar til.

Inden de mulige kampe i Europa venter Sønderjyske i Haderslev i Superligaens 30. spillerunde den 4. maj.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip