AaB'ere om medaljedrøm: Ingen kan slå vores topniveau

AaB vandt mandag aften 3-2 over Randers FC efter en dramatisk afslutning på kampen, hvor nordjydernes Lukas Spalvis sikrede sejren dybt inde i overtiden.

Med sejren har AaB nu kun fire point op til FC København på førstepladsen, og specielt den nordjyske offensiv har med sine 35 mål i 16 kampe været med til skubbe Lars Søndergaards tropper mod toppen af tabellen.

AaB har endnu ikke villet kalde sig et tophold på grund af de svingende præstationer i kampene, men det begynder nu at ændre sig.

- Hvis vi spiller op til vores bedste, er der ikke nogen, der kan slå os. Selvfølgelig kan vi hamle op med de bedste i ligaen, siger AaB-topscorer Lukas Spalvis.

- Da vi blev mestre for to år siden, vandt vi kampe, hvor vi ikke spillede op til vores bedste. Det har vi også gjort på det seneste med sejrene over Sønderjyske og Randers. Det er, hvad man kalder vindermentalitet.

En anden AaB-spiller, der har fundet målformen på det seneste, er Thomas Enevoldsen. Han mener også, at nordjyderne har rykket sig i den positive retning i løbet af de seneste måneder.

- Lige nu ligger vi i toppen, og det er fuldt fortjent. Vi har spillet fantastisk i efterårssæsonen, og jeg synes, at vi er det hold i Danmark med det højeste topniveau.

- Nu begynder vi også at vinde på de dårlige dage, og når vi gør det, ser det rigtig godt ud, siger Thomas Enevoldsen.

AaB-træner Lars Søndergaard erkender også, at AaB-mandskabet er blevet bedre på det seneste, men han vil stadig ikke kalde holdet for en af mesterskabsbejlerne i Alka Superligaen.

- Rækken er stadig så tæt, at hvis der kommer et par skæve resultater, så ligger man på en sjetteplads. Vi glæder os over den seneste lange række af gode kampe, men nu skal vi lige have de to sidste kampe overstået, siger Lars Søndergaard.

AaB's sidste kampe i efterårssæsonen er ude mod Brøndby næste weekend og derefter hjemme mod Viborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip