AaB'ere om skuffende forår: Vi ramte aldrig topniveauet

AaB’s drømme om europæisk fodbold efter sommerferien blev torsdag aften slukket, da nordjyderne spillede 0-0 hjemme mod FC Midtjylland.

Brøndby vandt nemlig i Hobro, og dermed har AaB med én spillerunde tilbage fire point op til fjerdepladsen, der giver europæisk adgang.

Det lignede ellers minimum en top 4-placering, da AaB gik til vinterpause som det mest formstærke hold i Alka Superligaen - men efterårets dyder blev ikke taget med ind i anden halvdel af sæsonen.

- Det er selvfølgelig skuffende. Vi har haft et svært forår, siger Kenneth Emil Petersen, der torsdag aften spillede sin sidste hjemmekamp for AaB.

- Vi mistede igen en del spillere i et transfervindue, og det har været svært for os at erstatte dem. Det må vi konstatere, fortsætter han.

- Vi har manglet nogle spillere, og vi har manglet noget kvalitet. Spillet, vi viste i efteråret, har vi vel vist i én kamp i foråret. Det er svært at sige, hvad det lige skyldes.

Også AaB-anfører Rasmus Würtz er ærgerlig over, at nordjyderne ikke forvaltede foråret til mere.

- Det er en kæmpe skuffelse. Det var ikke i dag, vi tabte det. Det må vi sige. I dag var det en ganske godkendt indsats, og med lidt held i sprøjten kunne vi have vundet.

- Vi har smidt det stille og roligt i det her forår. Vi har været for ustabile, og vi har ramt topniveauet i for få kampe. Vi er skuffede, siger Rasmus Würtz.

AaB er før sidste spillerunde sikre på at slutte på femtepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip