AaB'ere trætte af uskarpheden foran mål

Aalborgenserne var ellers det bedste mandskab, men en god præstation af Martin Hansen i FCN-målet og uskarphed hos AaB-angriberne Anders K. Jacobsen og Nicolai Thomsen tippede det til nordsjællændernes fordel. 

- Jeg synes, vi var stærke. Der var så mange faser af spillet, der var topkvalitet. Nordsjælland slår os på effektivitet, men vi kunne godt få øje på en masse muligheder, hvor resultatet var blevet anderledes, siger AaB-træner Kent Nielsen og kalder det 'den bedste præstation i 2013'.

- Jeg er ikke i tvivl om, at når det har lagt sig, vil vi synes, at vi har sat nye standarder. Jeg synes, det er i særklasse vores stærkeste præstation i næsten hele 2013. Så må vi bare øve os i at få scoret, siger AaB-træneren.

Landsholdsspilleren Kasper Kusk blev AaB's enlige målscorer i kampen og er ærgerlig over, at nordjyderne oplever store problemer med at udnytte de mange chancer, de kommer til - både i lørdagens kamp og i sæsonens øvrige opgør.

- Endnu engang må vi sige, at vi kommer frem til mange chancer, og vi får scoret i dag, men når det er sagt, er forskellen, at Nordsjælland skal bruge to chancer til at score to mål, og vi skal bruge fem for at score et mål. I anden halvleg spiller vi rigtig godt, men kan ikke få prikket bolden ind. Det er det, der er forskellen. Det er et tilbagevendende spørgsmål for os, hvad vi skal gøre ved det, siger Kasper Kusk.AaB ligger dog fortsat placeret i den bedre halvdel af Superligaen med syv point efter fire kampe, men kan overhales af en stribe hold, når femte runde er spillet færdig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip