AaB's landsholdsback får comeback efter et års pause

Skrevet af admin

08/09/2015

Dagens topnyheder

Efter mere end et år på sidelinjen er AaB's venstreback Jakob Ahlmann klar til at trække i den rødhvid-stribede trøje igen.

Ahlmann nåede blot to superligakampe i sidste sæson, inden han kom galt af sted under en træning og rev korsbåndet over.

Siden har den stået på operation og genoptræning, men onsdag eftermiddag - 13 måneder senere - kan Ahlmann få comeback, når AaB møder Vendsyssel i pokalturneringen.

Han er ny mand i træner Lars Søndergaards trup til kampen mod lokalrivalen.

- Nu må vi se, om jeg får minutter, men jeg føler mig klar, og det vurderer træneren jo også. Det er noget, jeg har set frem til længe efterhånden, siger Jakob Ahlmann til bold.dk.

- Jeg ved ikke, hvad jeg får af spilletid, det må vi se i morgen. Men det er i hvert fald et skridt i den rigtige retning, lyder det fra den 24-årige yderforsvarer.

Ahlmann debuterede på A-landsholdet i en testkamp mod Ungarn i maj 2014 og var få dage senere også med til at besejre Sverige i Parken.

I pokalkampen onsdag kan han i øvrigt komme til at stå over for sin yngre bror, Viktor, der i efteråret er udlejet fra AaB til Vendsyssel.

/ritzau/