Åge Hareide efter nedturen: Det var alt for store cifre

Det var ikke nemt at være hverken spiller, leder eller træner i Malmö FF tirsdag aften. For ikke at tale om at være fan af den svenske klub.

I Madrid fik svenskerne i den grad ørerne i verdensklassemaskinen, og Real Madrid knuste Malmö FF med en rundbarbering på hele 8-0.

Det gjorde ikke det hele bedre, at nederlaget samtidig var Åge Hareides sidste kamp i spidsen for den svenske klub.

- Vi havde en fantastisk støtte igen fra vores fans. For holdet var det både kollektivt og individuelt langt under vores vanlige niveau. Det føles ikke rart at slutte sådan her. Det var for store cifre.

- Vi har problemer på denne tid af året. Sæsonen slutter i begyndelsen af november, og vi får ikke kampe nok til at holde formen oppe. Det er ingen undskyldning for vores præstation, men en forklaring på hvorfor, siger Åge Hareide til Malmö FF's hjemmeside.

Åge Hareide meddelte for nylig, at han stopper i Malmö FF, hvor han har været træner i to sæsoner og med succes ført holdet til Champions League.

Åge Hareide har tidligere bekræftet, at han har talt med Dansk Boldspil-Union, DBU, om muligheden for at tage over efter Morten Olsen som dansk landstræner.

/ritzau/

Dagens Gossip