Åh nej! Bendtner ramt af nyt uheld

Det kunne næsten ikke blive værre. Nicklas Bendtner har  haft et forfærdeligt lejeophold hos italienske Juventus, og lørdag aften kulminerede nedturen.

Til de flestes store overraskelse fik den udlejede Arsenal-spiller sjælden spilletid, da han med et kvarter tilbage af kampen blev skiftet ind i 2-3-nederlaget til Simon Poulsens Sampdoria. Men cirka ti minutter senere faldt den lange angriber uheldig ned på græsset, hvilket ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport kostede et brækket håndled. Dermed venter der Nicklas Bendtner endnu en pause fra fodbolden.

- Det gør mig ondt på Bendtners vegne. Han brækkede sit håndled. Det er virkelig uheldigt. Jeg ønsker ham alt det bedste, siger Juventus-træner Antonio Conte til avisen.

Nicklas Bendtner var netop kommet tilbage fra en muskelskade og har tidligere på sæsonen været ude med en længerevarende lyskeskade. Derfor må lørdagens håndskade være næsten ubærlig for Nicklas Bendtner,  der i sin  tid i Juventus også måtte igennem en retssag på grund af spritkørsel i København.

Nicklas Bendtner er fortsat ejet af Arsenal, der dog næppe har tænkt at bruge ham i den kommende sæson. Derfor venter der efter alt at dømme et klubskifte, hvorfor lørdagens skade kommer yderst ubelejligt.

Dagens Gossip