Åh nej: Mr. Darcy dør i kommende Bridget Jones-bog

Nu troede vi lige, at Bridget Jones havde fundet kærligheden og skulle leve lykkeligt til sine dages ende med sin Mr. Darcy. Men nej.

I den første bog i 14 år om den halvkiksede, storrygede og altid kalorietællende londonpige har forfatteren Helen Fielding valgt at tage livet af drømmefyren over dem alle, som i filmene blev spillet af Colin Firth.

Den tredje bog i serien med den engelske titel "Mad About The Boy" beskriver den 51-årige Bridget, som nu er blevet enke og har fået en ny ting at bekymre sig om: Rynker. Det afslører uddrag af bogen, som er blevet offentliggjort i The Sunday Times.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I slutningen af 1990'erne ramte antihelten Bridget Jones lige ned i tidsånden. Bragt til live på film af René Zellweger var hun en akavet kvinde i 30'erne, der konstant havde dårlig samvittighed over sine ekstra kilo, for mange smøger og for meget alkohol, samtidig med at hun kæmpede med kærligheden.

I den kommende bog er det nye problemer, som fulde-sms'er, tætsiddende jeans og manglen på followers på Twitter, som plager den nu midaldrende Bridget.

Det er endnu kke afsløret, hvordan Mark Darcy er kommet af dage, men læserne har prompte reageret på nyheden og taster deres sorg og frustrationer ud over Twitter.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Gammel dame 'gav fingeren' midt i romantisk frieri

- Neej. Ikke Mark Darcy! Er ikke sikker på jeg skal læse den tredje bog nu!, lyder bare en af de mange tweets.

Netop Twitter er et omdrejningspunkt i den nye bog. Enken Bridget Jones møder nemlig sit "kuvøseguf" af en kæreste, den 30-årige Roxter, via det sociale medie.

Bridget Jones Dagbog udkom oprindeligt som en fiktiv klumme i avisen The Independent. Klummerne blev senere udgivet som bog, De første to bøger om Bridget Jones er solgt i mere end 15 millioner eksemplarer verdensplan og blev filmatiseret i starten af det nye årtusinde.

Den trejde bog udkommer på engelsk i november.

LÆS OGSÅ: Mystik: Rask mand faldt død om få timer før kræftsyg kones død

 

Dagens Gossip