Aalborg-anfører: Vi skal have fire point mod Drott

Aalborg Håndbold er på udebane, men klubben er alligevel favorit i søndagens Champions League-opgør ude mod svenske Drott Halmstad.

Mens danskerne ligger på tredjepladsen i gruppe D med fire point for fire kampe, så har de svenske mestre kun hentet et point.

Aalborg-anfører Jacob Bagersted mener også, at kun en sejr tæller for de danske mestre i både søndagens kamp og i det omvendte møde i Aalborg en uge senere.

- Vi har sat os en målsætning, og hvis den skal lykkes, skal vi have fire point i de næste to Champions League-kampe, siger Jacob Bagersted.

Aalborg har vundet over spanske Naturhouse La Rioja og Gorenje Velenje fra Slovenien, mens det er blevet til nederlag til de tyske storhold HSV og Flensburg-Handewitt.

De to tyske tophold skal også mødes i to interne opgør inden for en uge.

Derfor kan Aalborg Håndbold muligvis spille sig endnu højere op i tabellen, hvis klubben får fuldt udbytte mod Drott Halmstad.

De fire bedste af gruppens seks hold går videre til 1/8-finalerne.

- Vores førsteprioritet er at komme videre fra gruppespillet, og meget gerne fra den tredjeplads, som vi har fået ved at vinde hjemme over det spanske hold og i Slovenien. Det har gjort chancen for en tredjeplads større.

- Med det program, vi har tilbage, skal vi fejle gevaldigt, hvis vi ikke mindst får fjerdepladsen. Vi ser muligheden for at slutte på en tredjeplads og måske endnu højere oppe, siger Jacob Bagersted.

/ritzau/

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip