Aalborg bliver smidt ud af ligaen

Nordjyderne er blevet ekskluderet af Håndboldligaen på grund af klubbens mange økonomiske problemer. Det skriver Dansk Håndbold Forbund på sin hjemmeside.

- På sit møde mandag har Dansk Håndbold Forbunds disciplinærudvalg afgjort, at Aalborg DHs kvindehold udelukkes fra Håndboldligaen på grund af den misligholdelse af betalingspligt, som har foranlediget Erhvervsstyrelsen til at anmode Skifteretten i Aalborg om at tvangsopløse klubben, lyder det.

- På grund af sagens særegne karakter har disciplinærudvalget besluttet at betragte den, som man ville betragte en konkurs, forklarer Frank Smith, der er leder af DHFs turneringsafdeling, om situationen.

Aalborg DHs plads i ligaen bliver overtaget af Ringkøbing Håndbold fra 1. Division, der har takket ja til tilbuddet om at træde ind i kvindernes liga, der begynder i den kommende weekend. Aalborg DH har 14 dage til at anke afgørelsen.

Det fremgår samtidig af meddelelsen fra DHF, at ' Aalborg KFUM, der er licensindehaver for ligaholdet, vil blive tvangsnedrykket og vil kunne spille i 2. Division fra og med sæsonen 2014/15'.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip