Aalborg drillede de regerende CL-mestre

13/10/2013

HSV Hamburg var lidt for stærk for de danske håndboldmestre fra Aalborg, der søndag tabte med 26-28 i Champions League.

Status efter de tre første kampe i gruppespillet er en enkelt sejr og to nederlag til aalborgenserne. HSV topper gruppen med tre sejre og seks point.

De danske værter lagde stærkt ud og gjorde, hvad de kunne for at skabe en overraskelse mod de regerende Champions League-mestre.

Det skadeplagede Aalborg-mandskab bragte sig i front med 6-2 efter en overrumplende start, hvor træner Nikolaj Jacobsen havde succes med at foretage dobbeltudskiftninger hver gang, hjemmeholdet gik fra forsvar til angreb.

Der gik nu ikke lang tid før, at de tysker gæster med den danske landsholdsfløj Hans Lindberg, Henrik Toft og målmand Marcus Cleverly på holdet fik samlet sig.

Ved pausen stod det 14-14, men det var som om, at HSV havde et ekstra gear, og det tog de i brug, når det var nødvendigt.

Aalborg fulgte med frem til 20-20, men så fik gæsterne slået et hul og kom foran 25-22. En tysk tominuttersudvisning skabte en smule spænding, da hjemmeholdet fik reduceret til 25-26.

Med et minut tilbage af opgøret fik Pascal Hens scoret til 27-25 for HSV, og dermed så det sort ud for danskerne, der nåede at få reduceret en enkelt gang, før Hans Lindberg cementerede den tyske sejr.

Nikolaj Jacobsens mandskab skal allerede i aktion igen i Champions League på onsdag, når nordjyderne skal på besøg hos RK Gorenje Velenje fra Slovenien.